Υποβολή υπεύθυνης δήλωσης καθαρισμού για ακάλυπτους οικοπεδικούς χώρους στο Δήμο Σερβίων

Share

Σύμφωνα με τις διατάξεις της υπ’ αριθμ. 20/2024 Πυροσβεστικής Διάταξης, οι ιδιοκτήτες ακάλυπτων οικοπέδων στο Δήμο Σερβίων υποχρεούνται να υποβάλουν Υπεύθυνη Δήλωση καθαρισμού των χώρων αυτών.

Ειδικότερα, λόγω πιθανής μη λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Υ.Κ.Κ.Π.Π. μέχρι τις 31 Μαΐου 2024, οι δηλώσεις θα γίνονται δεκτές από το Δήμο Σερβίων μέσω της Υπηρεσίας Πρωτοκόλλου, σύμφωνα με τα εξής:

Συνιδιοκτησία:

Η δήλωση πρέπει να υποβάλλεται από όλους τους συνιδιοκτήτες ή από έναν με προσκόμιση εξουσιοδότησης από τους υπόλοιπους.

Οι δηλώσεις και οι εξουσιοδοτήσεις πρέπει να φέρουν το γνήσιο της υπογραφής.

Επικαρπία:

Οι ίδιοι κανόνες ισχύουν όπως και στη συνιδιοκτησία.

Μίσθωση:

Υπόχρεος είναι ο μισθωτής, ο οποίος πρέπει να υποβάλλει και το μισθωτήριο συμβόλαιο.

Οι υπεύθυνες δηλώσεις πρέπει να υποβάλλονται από τους υπόχρεους στο Δήμο Σερβίων μέσω της Υπηρεσίας Πρωτοκόλλου. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων καθαρισμού είναι η 31η Μαΐου 2024.

Μπορείτε να κατεβάσετε την υπεύθυνη δήλωση κάνοντας κλικ εδώ.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα