Δημοτικό συμβούλιο τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου

Share

Τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 16:30 θα συνεδριάσει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Σερβίων, με τον αναπληρωτή του, για να παρίστανται στις Γενικές Συνεδριάσεις της ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε.

Εισηγητής :  Δήμαρχος, κ. Ελευθερίου Χ.

  1. Έκδοση κανονιστικής απόφασης περί ρύθμισης της στάσης και στάθμευσης πέριξ των οδών του νέου Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων.

Εισηγητής : Αντιδήμαρχος Τεχν. Έργων, Στρατηγικού Σχεδιασμού & Διοίκησης, κ. Χολέβας Κ.

  1. Έκδοση κανονιστικής απόφασης περί έγκρισης του τροποποιημένου-εναρμονισμένου Κανονισμού Λειτουργίας Λαϊκών Αγορών του Δήμου Σερβίων.

Εισηγητής : Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Επιχειρηματικότητας & Αναπτ., κ. Παπαδόπουλος Στ.

  1. Έκδοση κανονιστικής απόφασης περί έγκρισης καθορισμού ημερήσιου τέλους Λαϊκής Αγοράς στο Δήμο Σερβίων.

Εισηγητής : Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Επιχειρηματικότητας & Αναπτ., κ. Παπαδόπουλος Στ.

  1. Λήψη απόφασης για έγκριση μίσθωσης αγροτεμαχίου για προσωρινή στέγαση αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Εισηγητής :  Δήμαρχος, Ελευθερίου Χ.

  1. Λήψη απόφασης για έγκριση μίσθωσης ακινήτου με σκοπό τη δημιουργία χώρου για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη του Δήμου Σερβίων.

Εισηγητής :  Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Επιχειρηματικότητας & Αναπτ., κ. Παπαδόπουλος Στ.

  1. Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 182Α/2020 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τη «Σύσταση Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων του Δήμου Σερβίων (κατ’ εφαρμογή του άρθρου 70Α του ν. 3852/2010, όπως αυτό προστέθηκε με το άρθρο 6 του ν. 4604/2019)».

Εισηγητής :  Αντιδήμαρχος Κοιν. Πολιτικής & Πολιτισμού, κα Αγοραστού Θ.

  1. Έγκριση πρόσληψης προσωπικού μέσω του Προγράμματος Επιχορήγησης της Δ.ΥΠ.Α. ΄΄ για την απασχόληση 21.500 ανέργων ηλικίας 55 ετών και άνω, σε φορείς του δημόσιου τομέα΄΄.

Εισηγητής :  Αντιδήμαρχος Τεχν. Έργων, Στρατηγικού Σχεδιασμού & Διοίκησης, κ. Χολέβας Κ.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα