Επίσκεψη του Χρήστου Ελευθερίου στο Φρούριο

Share

Την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου επισκέφτηκε το Φρούριο, με αφορμή την καθιερωμένη πλέον, έπειτα και από ενέργειες της Δημοτικής Αρχής, επίσκεψη της γιατρού, για τη διενέργεια διαγνωστικών ελέγχων στους ηλικιωμένους κατοίκους του χωριού.

Ο κ. Ελευθερίου συνομίλησε με τους κατοίκους του χωριού, ενημερώνοντας τους για τον προγραμματισμό των δράσεων του Δήμου σε επίπεδο καθημερινότητας. Παράλληλα, επισκέφθηκε σημεία του χωριού ώστε να καταγραφούν τα υπάρχοντα προβλήματα και να δρομολογηθεί άμεσα η αποκατάστασή τους.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι οι δημότες, σε όλο το εύρος  του Δήμου, να έρχονται σε συχνή επαφή με τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής για την καταγραφή και την άμεση επίλυση των προβλημάτων.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα