Καταγγελία για νοθεία στις εκλογές από την Ρίτσα Σπυρίδου

Share

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σημειώθηκε έντονη αντιπαράθεση, καθώς η επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Ρίτσα Σπυρίδου, έκανε σοβαρές καταγγελίες περί νοθείας στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

Η κα. Σπυρίδου κατήγγειλε ότι σε δύο εκλογικά τμήματα (367 και 368) παρατηρήθηκαν παρατυπίες, υποστηρίζοντας πως υπήρξε μετακίνηση ψήφων από τον δικό της συνδυασμό προς τον συνδυασμό του νυν δημάρχου, Χρήστο Ελευθερίου.

Η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε όταν η κ. Σπυρίδου αντέδρασε έντονα στο σχόλιο του κ. Ελευθερίου “σας αξιολόγησε ο λαός…σας έστειλε εκεί”. Απαντώντας του, η επικεφαλής της αντιπολίτευσης είπε:

Υποτιμάτε τους πολίτες; Ποιος νομίζετε ότι είστε; Πώς υποτιμάτε το 47% χωρίς δεκανίκια; Είχατε 150 δεκανίκια… 1 στους 2 [μας ψήφισαν]. Υποτιμάτε εσείς τους πολίτες;

και στη συνέχεια αμφισβήτησε την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων, αναφέροντας συγκεκριμένα νούμερα που όπως υποστήριξε υπήρξε μετακίνηση ψήφων εις βάρος του συνδυασμού της.

Στο 368 και το 367 εκλογικό κέντρο καταγράψανε 93 σταυρούς σε εμάς από 114 και μπήκαν σε εσάς…

είπε μεταξύ άλλων.

Η αντίδραση του δημάρχου ήταν κάπως αμήχανη λέγοντας:

Μα τι λέτε τώρα….έξι μήνες μετά το θυμηθήκατε;

Η αντιπαράθεση έγινε πιο έντονη όταν ο τέως αντιδήμαρχος Χρήστος Ποντίκης παρενέβη στη συζήτηση και κατά της κα. Σπυρίδου αναφέρθηκε περί “άτιμου αγώνα” λέγοντας της μεταξύ άλλων “βουλώστε το”.

Μπορείτε να δείτε το περιστατικό στο ακόλουθο video.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα