Κλιμάκιο του Δήμου Σερβίων και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στο Τριγωνικό

Share

Στο Τριγωνικό βρέθηκε την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024 κλιμάκιο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Σερβίων όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για θέματα που απασχολούν την Τοπική Κοινότητα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Χάρης Γκοβεδάρος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Στρατηγικού Σχεδιασμού & Διοίκησης Καλλίνικος Χολέβας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σερβίων Σάββας Σαλτσίδης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τριγωνικού Γιώργος Παπαθανασίου καθώς επίσης και υπηρεσιακά στελέχη των Τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας και του Δήμου.

Κατά τη σύσκεψη συζητήθηκαν διάφορα προβλήματα του χωριού που χρήζουν τάχιστης επίλυσης, όπως και άλλα θέματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του χωριού και συμφωνήθηκε να συνεχιστεί η συνεργασία και ο διάλογος των δύο φορέων της αυτοδιοίκησης, προκειμένου να εξευρεθούν βέλτιστες λύσεις για την ανάπτυξη και την ευημερία της Τ.Κ. Τριγωνικού.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν ξεκινήσει και οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης της εσωτερικής οδοποιίας, επιφέροντας έτσι αισθητές βελτιώσεις στην καθημερινότητα των κατοίκων του Τριγωνικού.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα