Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Συνάντηση Χορωδιών στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων

Share

Μια βραδιά γεμάτη μουσική και ενθουσιασμό ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων με τη διεξαγωγή της εκδήλωσης “Συνάντηση Χορωδιών”.

Το κοινό ανταποκρίθηκε θερμά στην πρόσκληση του Δήμου Σερβίων και του Δημοτικού Ωδείου Σερβίων, γεμίζοντας το χώρο με ένα κύμα ενθουσιασμού και ενδιαφέροντος, ενώ ο αριθμός των θεατών ήταν εντυπωσιακός.

Οι χορωδίες που συμμετείχαν στην εκδήλωση, Π.Σ Αμύντας Αμυνταίου, Χορωδία Δωματίου Κοζάνης, Βελβεντινές Φωνές και η Μικτή Χορωδία του Φ.Σ.Φ. “Αριστοτέλης”, προσέφεραν ένα εκλεκτικό πρόγραμμα με μουσικές επιλογές που κατάφεραν να συγκινήσουν και να ενθουσιάσουν το κοινό.

Ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου, μετά το τέλος της εκδήλωσης, δήλωσε:

Θέλω να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου στις χορωδίες που συμμετείχαν στην εκδήλωση αλλά και στο κοινό που συνέβαλε στην ανάδειξη αυτού του υπέροχου γεγονότος. Η επιτυχία της εκδήλωσης αυτής μαρτυρεί την αφοσίωση και τον ενθουσιασμό που χαρακτηρίζουν το δήμο μας και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε και να προωθούμε τον πολιτισμό και τις τέχνες στην περιοχή μας.

Ο Δήμος Σερβίων και το Δημοτικό Ωδείο Σερβίων, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους σε όλες τις χορωδίες που συμμετείχαν, καθώς και στο κοινό για τη θερμή υποδοχή τους και τη συμμετοχή τους σε αυτήν τη μουσική γιορτή.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα