Μορφωτικός Όμιλος Σερβίων: Κοπή Βασιλόπιτας την Κυριακή 14 Ιανουαρίου

Share

Την Βασιλόπιτα για το 2024 θα κόψει ο Μορφωτικός Όμιλος Σερβίων “Τα Κάστρα”, το πρωί (11:30 πμ) της Κυριακής 14 Ιανουαρίου 2024 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει η Χορωδία του Ομίλου, ενώ στο περιθώριο της θα γίνει και η βράβευση των πρώτων εισαχθέντων το 2023 στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από τα Σέρβια.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα