Ο παλιός οικισμός της ΔΕΗ ένα από τα “στοιχήματα” της νέας Περιφερειακής Αρχής

Share

Ο Aντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Χάρης Γκοβεδάρος, με ανάρτηση του στο προφίλ του στο Facebook, τόνισε πως η αξιοποίηση του παλιού οικισμού της ΔΕΗ, που βρίσκεται μεταξύ Ιμέρων και φράγματος Πολυφύτου, αποτελεί ένα από τα “στοιχήματα” της νέας Περιφερειακής Αρχής.

Όπως έγραψε, ο οικισμός βρίσκεται στο πιο προνομιακό σημείο της παραλίμνιας ζώνης της λίμνης Πολυφύτου και έχει νότιο προσανατολισμό. Παράλληλα, δημοσίευσε και ένα video από την επίσκεψή του στη περιοχή.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα