Παρακολουθήστε live τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή μελών του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου και μελών της δημοτικής επιτροπής

Share

Συνεδριάζει αυτή τη ώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων, το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων για την εκλογή των μελών του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Δημοτικής Επιτροπής.

Η εκλογή τους θα γίνει σύμφωνα με όσα προβλέπονται στα άρθρα 64 και 74 του ν. 3852/2010, όπως τα άρθρα αυτά αντικαταστάθηκαν με τα άρθρα 4 και 8 του ν. 5056/23, αντίστοιχα.

Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Σερβίων θα αναλάβει ο Αθανάσιος (Σάκης) Μαραμής, ενώ την θέση του αντιπροέδρου θα την αναλάβει ο Γιώργος Μπάκανος. Γραμματέας θα αναλάβει ο Δήμου Κωνσταντίνος.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα