Πετυχημένη η έκθεση “Ψηφιακή Γλυπτική: Μια Άλλη Οπτική Τεχνοτροπία” του Συλλόγου ΑμεΑ του Διευρυμένου Δήμου Σερβίων

Share

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση, ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι παρευρέθηκαν και στήριξαν με την επίσκεψή τους αυτή την σπουδαία εκδήλωση. Η επιτυχία της έκθεσης «Ψηφιακή Γλυπτική: Μια Άλλη Οπτική Τεχνοτροπία” ενθάρρυνε τόσο τον συντοπίτη καλλιτέχνη κ. Θωμά Δανάτσα, όσο και τα άτομα με αναπηρίες του συλλόγου μας, ώστε να συνεχίσουμε να διοργανώνουμε και άλλες δράσεις στην περιοχή μας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Δήμου μας για την αμέριστη συμπαράστασή τους. Η υποστήριξή τους υπήρξε καθοριστική για την πραγματοποίηση και επιτυχία της έκθεσης αυτής.

Η θετική ανταπόκριση και η ενεργή συμμετοχή σας δίνουν δύναμη και κίνητρο σε όλους μας να συνεχίσουμε να δημιουργούμε και να προσφέρουμε πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δράσεις που προάγουν την τέχνη και την κοινωνική ενσωμάτωση.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα