Πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και χρήσης απινιδωτή στα Ίμερα

Share

Χθες το απόγευμα, Τρίτη 21 Νοεμβρίου, στις 16:30, στον χώρο του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ιμέρων “Ο Γεροπλάτανος”, πραγματοποιήθηκε σεμινάριο καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.

Στο σεμινάριο έδωσαν το παρόν αρκετοί κάτοικοι των Ιμέρων και της Αύρας, με την εκπαίδευση να έγινε από έμπειρους εκπαιδευτικές του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας Δυτικής Μακεδονίας (ΕΚΑΒ).

Το Δ.Σ του ορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ιμέρων “Ο Γεροπλάτανος” με ανακοίνωσή του ευχαριστεί θερμά το πλήρωμα του ΕΚΑΒ Κοζάνης, τους εκπαιδευτές – διασώστες: Λιούρη Χρήστο, Καλλίνα Ζυγούρη και Τζίτσα Γιώργο για την εξαιρετική ενημέρωση και εκπαίδευση.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα