Σεμινάριο καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης στα Ίμερα

Share

Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου, στις 16:30, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) στον χώρο του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ιμέρων “Ο Γεροπλάτανος”.

Η εκπαίδευση θα γίνει από έμπειρους εκπαιδευτικές του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας Δυτικής Μακεδονίας (ΕΚΑΒ). Η ενέργεια αυτή θεωρείται κρίσιμη λαμβανομένου υπόψη ότι η εκπαίδευση και παροχή γνώσης αυτού του αντικειμένου μπορεί να αποβεί σωτήρια για τους κατοίκους των απομακρυσμένων χωριών των Ιμέρων και της Αύρας.

Οι ηλικίες που μπορούν να το παρακολουθήσουν είναι από 12 ετών και άνω, με τον Μορφωτικό Σύλλογο να αναφέρει πως η δράση αφορά μόνο τους μόνιμους κατοίκους.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα