Σε διάνοιξη αγροτικών δρόμων προχωράει ο Δήμος Σερβίων

Share

Σε εργασίες διάνοιξης και συντήρησης αγροτικών δρόμων προχωράει ο Δήμος Σερβίων στο σύνολο των Δημοτικών Ενοτήτων, ενισχύοντας έτσι την πρόσβαση στις κτηνοτροφικές μονάδες και τις αγροτικές εκτάσεις του δήμου.

Οι παρεμβάσεις αυτές, που περιλαμβάνουν τη διάνοιξη δρόμων και τη συντήρησή τους, διευκολύνουν την πρόσβαση στις κτηνοτροφικές μονάδες και τις καλλιέργειες, καθιστώντας τις μετακινήσεις πιο ασφαλείς και οικονομικές.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου επισήμανε πως:

Με τις καθημερινές μας παρεμβάσεις, αποδεικνύουμε ότι ο Δήμος Σερβίων είναι συνεχώς δίπλα στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας. Η υποστήριξή τους αποτελεί προτεραιότητά μας, και οι εργασίες διάνοιξης αγροτικών δρόμων είναι ένα από τα μέσα με τα οποία τους στηρίζουμε.

Ο Δήμος Σερβίων παραμένει σταθερά προσηλωμένος στην υποστήριξη του πρωτογενούς τομέα, προσφέροντας καθημερινές λύσεις και βελτιώσεις για την ενίσχυση της τοπικής παραγωγής.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα