Στο αρχείο η υπόθεση του καμένου δημαρχείου

Share

Στο περιθώριο του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από ερώτηση της κα Ρίτσας Σπυρίδου, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, για το ποιο είναι το πόρισμα που έχει βγει για την πυρκαγιά στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Χρήστος Ελευθερίου είπε πως ο εισαγγελέας έθεσε τη συγκεκριμένη υπόθεση στο αρχείο.

Όπως δήλωσε ο κ. Ελευθερίου:

Από που ξέρουμε είναι ότι ο εισαγγελέας έθεσε στο αρχείο την υπόθεση, με την λογική ότι ήταν ένα τυχαίο συμβάν, ένα ατύχημα θα λέγαμε. Η εισαγγελέας ενημέρωσε την νομική μας σύμβουλο πως το πόρισμα του ήταν να τεθεί η υπόθεση “κάψιμο δημαρχείου Σερβίων” στο αρχείο. Άρα χωρίς να επιρρίψει ευθύνες σε κανένας. Το τυχαίο γεγονός είναι αυτό που καταδεικνύεται σε οτιδήποτε διερεύνησε ο εισαγγελέας. Άρα έχει κλείσει η υπόθεση.

Ήταν ίσως δικό μου λάθος που δεν έχω ενημερώσει, δεν τέθηκε ποτέ το ζήτημα, αλλά αυτή είναι η απόλυτη αλήθεια, ότι πλέον ο εισαγγελέας έχει καταχωρήσει στο αρχείο την υπόθεση “καμμένου δημαρχείου Σερβίων”.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα