Στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου

Share

Το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου, όπου και συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας – Θράκης Στάθη Κωνσταντινίδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε ανταλλαγή απόψεων και ενδελεχής συζήτηση για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο δήμος, με το Δήμαρχο να υπογραμμίζει την ανάγκη για ενίσχυση των υποδομών και την υλοποίηση βιώσιμων προγραμμάτων που θα συμβάλουν στην αναβάθμιση της ζωής των δημοτών.

Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις προτεραιότητες και τις ανάγκες του Δήμου Σερβίων, καθώς και να εξετάσει τις δυνατότητες συνεργασίας με το υπουργείο για την υλοποίησή τους.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα