Στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης ο Δήμαρχος Σερβίων

Share

Συνάντηση με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου και τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνο Κυρανάκη, είχε σήμερα στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης ο Δήμαρχος Χρήστος Ελευθερίου και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Στρατηγικού Σχεδιασμού και Διοίκησης Καλλίνικος Χολέβας.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητηθήκαν κυρίως ζητήματα που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του Υπουργείου, με την έμφαση να δίνεται:

  • Στο έργο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού των ΟΤΑ και στην ένταξη του Δήμου Σερβίων στο GOV.GR αλλά και η διασύνδεση του με το ΚΣΗΔΕ (Κεντρικό Σύστημα Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων)
  • Στις τηλεπικοινωνιακές υποδομές (δίκτυα – οπτικές ίνες) αλλά και τα προγράμματα “SmartReadiness” και το “Υποδομές Υπερυψηλής Ευρυζωνικότητας Ultra – Fast Broadband» (UFBB)”
  • Στις περιοχές εκτός τηλεοπτικής κάλυψης (ΠΕΤΚ) – Λευκές Περιοχές
  • Στο πρόγραμμα WIFI4GR που βρίσκεται πλέον σε τροχιά υλοποίησης

Ο Δήμαρχος επισήμανε την ανάγκη επίλυσης κάποιων χρονιζόντων προβλημάτων αλλά και μιας ρεαλιστικής στοχοθεσίας που θα επιτρέψει στο Δήμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Τόσο ο Υπουργός όσο και ο Υφυπουργός δεσμεύτηκαν από την πλευρά τους ότι θα σταθούν αρωγοί επίλυσης των προβλημάτων του Δήμου, στον τομέα ευθύνης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Τέλος, οι δύο πλευρές τόνισαν πως η συνεργασία και η επικοινωνία θα είναι συνεχής.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα