Συνάντηση Ελευθερίου – Φούντογλου

Share

Τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Συνοχής, Αναστάσιο Φούντογλου, υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Σερβίων, Χρήστος Ελευθερίου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν κρίσιμα θέματα που αφορούν την υγειονομική κατάσταση και την κοινωνική συνοχή της περιοχής.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Θανάσης Μαραμής, οι Αντιδήμαρχοι Καλλίνικος Χολέβας, Έφη Παπαδοπούλου και Σταύρος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σερβίων, Γιώργος Χρήστου, ο εντεταλμένος σύμβουλος, Σάββας Σαλτσίδης, και ο Γενικός Γραμματέας του δήμου, Διονύσιος Αλεξόπουλος.

Ο κ. Ελευθερίου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια και την υποστήριξη του κ. Φούντογλου σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν τη δημόσια υγεία και την κοινωνική ευημερία των δημοτών. Συζητήθηκαν, επίσης, οι τρέχουσες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η περιοχή, καθώς και οι προοπτικές για μελλοντικές πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Ο κ. Φούντογλου, από την πλευρά του, αναφέρθηκε στις προσπάθειες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την ενίσχυση των τοπικών δομών υγείας και την προώθηση προγραμμάτων κοινωνικής στήριξης. Τόνισε τη σημασία της συνέχισης της συνεργασίας με το Δήμο Σερβίων και υποσχέθηκε να βρίσκεται δίπλα στις προσπάθειες του δήμου για την επίλυση των ζητημάτων που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την αμοιβαία δέσμευση για διαρκή συνεργασία και κοινές δράσεις που θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής πρόνοιας.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα