Συνάντηση Ελευθερίου με τον νέο Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη

Share

Με τον νέο Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ιωάννη Μπαλαμπανίδη συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή 12 Απριλίου 2024, ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν περιλάμβαναν την υποστήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, την προώθηση των συμφερόντων των πολιτών, την ενίσχυση της δημοκρατίας και της διαφάνειας στη δημόσια διοίκηση και την ενίσχυση των κοινωνικών υπηρεσιών της περιοχής.

Ο Δήμαρχος αφού ευχήθηκε στον κ. Μπαλαμπανίδη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, τόνισε την προθυμία του για στενότερη συνεργασία με την Περιφέρεια, προκειμένου να εξασφαλιστούν τα δικαιώματα των πολιτών. Από την πλευρά του, ο κ. Μπαλαμπανίδης εξέφρασε την θέληση να στηρίξει τον δήμο και τους πολίτες σε θέματα όπου βρίσκουν προσκόμματα από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Η συνάντηση θεωρήθηκε πολύ εποικοδομητική, με την επίσημη δήλωση των δύο παραγόντων για στενότερη συνεργασία.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα