Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη του Δήμου Σερβίων και του Ιωσήφ Μιχαηλίδη

Share

Η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Σερβίων ανέθεσε (PDF) σε δικηγόρο της Θεσσαλονίκης την παροχή γνωμοδότησης για την άσκηση ή µη ένδικου μέσου κατά της απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Κοζάνης που δικαιώνει εν μέρει τον Ιωσήφ Μιχαηλίδη, υπάλληλο του Δήμου και τον υποχρεώνει για καταβολή αποζημίωσης.

Στην προκειμένη περίπτωση, ο Ιωσήφ Μιχαηλίδης µε την αγωγή τoυ ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Κοζάνης, στράφηκε κατά του Δήμου Σερβίων, αιτούμενος να του καταβάλλει ο τελευταίος αποζημίωση, για την αποκατάσταση της περιουσιακής ζημίας που υπέστη, το οποίο ποσό αντιστοιχεί σε επίδομα θέσης ευθύνης που θα λάμβανε κατέχοντας τη θέση του Αναπληρωτή Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Σερβίων, και χρηματική ικανοποίηση για την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που υπέστη .

Επί της ως άνω αγωγής, εκδόθηκε η απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Κοζάνης ,που έκανε δεκτή εν μέρει την αγωγή αυτή, και υποχρεώθηκε ο Δήμος Σερβίων να του καταβάλει το ποσό των έξι χιλιάδων επτακοσίων ευρώ (6.700€), νομιμοτόκως από την επίδοση της αγωγής έως την εξόφληση.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα