Τ.Ο.Ε.Β. Σερβίων: Ζημιές στο κεντρικό αντλιοστάσιο

Share

O Τ.Ο.Ε.Β. Σερβίων ανακοίνωσε πως κατά τη διάρκεια της χθεσινής νεροποντής, σημειώθηκαν σημαντικές ζημιές στο κεντρικό αντλιοστάσιο στα Σέρβια. Η καταιγίδα, συνοδευόμενη από έντονη βροχόπτωση, προκάλεσε βύθιση του ηλεκτρικού δικτύου, με αποτέλεσμα να υποστεί ζημιά ένας εκ των δύο μετασχηματιστών του αντλιοστασίου.

Στην ανακοίνωσή του ο Τ.Ο.Ε.Β. Σερβίων ενημερώνει τα μέλη του ότι βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τη ΔΕΗ για την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος. Ωστόσο, η κατάσταση παραμένει εξαιρετικά δύσκολη, καθιστώντας αναγκαία την προσοχή των παραγωγών στην άρδευση των καλλιεργειών τους.

 

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα