Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου ο Ετήσιος Χορός της Αναγέννησης Σερβίων

Share

Τον ετήσιο χορό του θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου ο αθλητικός σύλλογος Σερβίων “Αναγέννηση”. Ο χορός θα πραγματοποιηθεί στις 21:00 στην αίθουσα δεξιώσεων Pantheon Hall στη Νεραΐδα.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, θα βραβευτούν οι αθλητές που πρώτευσαν στους διαγωνισμούς και θα παρουσιαστούν από τα τμήματα της ρυθμικής διάφορες χορευτικές επιδείξεις.

Θα υπάρξει δημοτικό, ποντιακό και λαϊκό μουσικό πρόγραμμα. Γενική είσοδος 5 ευρώ.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα