Δωρεά τριών αναπηρικών αμαξιδίων στον Δήμο Σερβίων

Share

Τρία αναπηρικά αμαξίδια έκανε δωρεά στον Δήμο Σερβίων ο κ. Δημήτρης Πυρετζίδης, Πρόεδρος του τμήματος A.624 ΑΧΕΠΑ “Αχιλλέας” της Στουτγκάρδης.

Ο Χρήστος Ελευθερίου ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πυρετζίδη, και στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

Ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο του τμήματος A.624 ΑΧΕΠΑ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ» της Στουτγκάρδης κ. Δημήτρη Πυρετζίδη για την ευγενική δωρεά τριών αναπηρικών αμαξιδίων στο Δήμο Σερβίων, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες των ωφελούμενων, μια κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης ενόψει των δύσκολων καιρών που διανύουμε.

Τέτοιες ενέργειες αποκαλύπτουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για το κοινό καλό και λειτουργούν με ανιδιοτέλεια, υπενθυμίζοντάς μας, ότι υπάρχει ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον του τόπου μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη σημαντική σας πρωτοβουλία.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα