Ελευθερίου: Θα παλέψουμε και θα συμπαρασταθούμε στον αγώνα των ιδιοκτητών φορτηγών

Share

Σε μια εποχή όπου οι ιδιοκτήτες φορτηγών της περιοχής αντιμετωπίζουν τεράστιες προκλήσεις στην επιβίωσή τους, ο Δήμαρχος Σερβίων, Χρήστος Ελευθερίου, στηρίζει τον αγώνα τους και στο πλαίσιο της κινητοποίησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην είσοδο της πόλης των Σερβίων, ο κ. Ελευθερίου έδωσε το παρόν, όπου ανέδειξε τη σημασία της συμμετοχής των ιδιοκτητών φορτηγών στη μεταφορά του λιγνίτη από το ορυχείο της ΜΕΤΕ στο Προσήλιο προς τον ΑΗΣ Μελίτης.

Σε συνομιλία με τους ιδιοκτήτες των φορτηγών, ο Δήμαρχος εξέφρασε την ανησυχία του για τη σταθερή πορεία υποβάθμισης που αντιμετωπίζει η περιοχή των Σερβίων, επισημαίνοντας πως οι κινητοποιήσεις τους είναι αναγκαίες για την επιβίωσή τους και όχι μόνο.

Η περιοχή μας βρίσκεται σε σταθερή πορεία υποβάθμισης. Το κλείσιμο του ορυχείου της ΛΑΡΚΟ, οι διακοπές απορρόφησης λιγνίτη προς τις μονάδες της ΔΕΗ από το ορυχείο της ΜΕΤΕ στο Προσήλιο καθώς και το κλείσιμο της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων είναι διαδοχικές “ταφόπλακες” για τους ανθρώπους των μεταφορών, ενισχύοντας έτσι το αίσθημα ανασφάλειας και αβεβαιότητας στον τόπο μας.

Είμαστε εδώ για να παλέψουμε και να συμπαρασταθούμε στον αγώνα τους,

δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ελευθερίου, εκφράζοντας την πλήρη υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής στις κινητοποιήσεις τους, συμπληρώνοντας πως θα σταθεί αρωγός προκειμένου να βρεθούν λύσεις στα δίκαια αιτήματά τους.

Διαβάστε επίσης

Κινητοποίηση ιδιοκτητών φορτηγών στα Σέρβια. Αγώνας για την επιβίωση

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα