Μορφωτικός Όμιλος Σερβίων: Συναυλία με τους μαθητές του Νέου Ωδείου Κοζάνης

Share

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 11.30 το πρωί στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων, ο Μορφωτικός Όμιλος Σερβίων «Τα Κάστρα» διοργανώνει συναυλία με τους μαθητές της Musicart – Νέο Ωδείο Κοζάνης.

Στη συναυλία με τίτλο «Μουσικής Αφορμή…» ακούγονται έργα των Bach, Schubert, Ivanovic, Elgar, Brahms, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Πλατύραχου, Θαλασσινού κ.α

Συναισθήματα, καθημερινότητα, θρησκεία, φύση, θέατρο, cinema, φύση και χορός γίνονται αφορμή για μουσική δημιουργία.

Σύνολα Δωματίου από Βιολιά, κιθάρες, πνευστά και πιάνο μας προσκαλούν να περάσουμε μαζί τους ένα υπέροχο μουσικό πρωινό.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα