Νέα μόνιμη υπάλληλος στον Δήμο Σερβίων

Share

Την Τρίτη 9 Απριλίου 2024 ενώπιον του Δημάρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου και υπηρεσιακών παραγόντων, ορκίστηκε η νέα μόνιμη υπάλληλος του Δήμου Ελευθερία Παπαναστασίου, ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, επιτυχούσα σε σχετικό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.

Η νέα υπάλληλος θα αναλάβει αρμοδιότητες στις Οικονομικές και Διοικητικές Υπηρεσίες ώστε να συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία τους και να ενισχύσει το έργο τους.

Ο Δήμαρχος μετά το πέρας της ορκωμοσίας δήλωσε:

Η πρόσληψη της κ. Παπαναστασίου είναι μια σημαντική προσθήκη στην ομάδα μας. Είμαι βέβαιος ότι η εμπειρία και οι ικανότητές της θα συμβάλουν στην αποτελεσματική λειτουργία του Δήμου μας και στην ικανοποίηση των πολιτών μας.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα