Νέο αυτοκίνητο στον στόλο οχημάτων του Δήμου Σερβίων

Share

Ο Δήμος Σερβίων επενδύει στη βελτίωση των υπηρεσιών του προς τους πολίτες, προσθέτοντας ένα ακόμα όχημα στον στόλο του. Αυτή η πρωτοβουλία αποσκοπεί στην ενίσχυση της κινητικότητας και της αποτελεσματικότητας των δημοτικών υπηρεσιών.

Το νέο όχημα, με τις σύγχρονες τεχνολογικές του προδιαγραφές, θα χρησιμοποιηθεί για την αναβάθμιση των δρομολογίων των υπηρεσιών που παρέχονται από τον Δήμο. Με αυτόν τον τρόπο, θα βελτιωθεί η εξυπηρέτηση των πολιτών και θα ενισχυθεί η ανταπόκριση σε επείγουσες καταστάσεις.

Η προμήθεια του εν λόγω οχήματος καλύφθηκε από τον προϋπολογισμό εξόδων του τρέχοντος έτους και εντάσσεται στο συνολικό δημοτικό σχεδιασμό, για την ενίσχυση αλλά και ανανέωση του δημοτικού στόλου, ο οποίος αναβαθμίζεται τα τελευταία χρόνια συνεχώς.

Ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου δήλωσε:

Η προσθήκη αυτού του νέου οχήματος είναι μέρος της δέσμευσής μας για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πολίτες μας. Συνεχίζουμε να επενδύουμε σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και προσωπικό, προκειμένου να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στις ανάγκες του δήμου μας.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα