Σειρά συναντήσεων ξεκίνησε ο Δήμαρχος Σερβίων με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων

Share

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε, την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024, ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Τριγωνικού Γιώργο Παπαθανασίου και την Τοπική Σύμβουλο Αθανασία Σταμκοπούλου, στο πλαίσιο  των συναντήσεών του με όλους τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, σε μια προσπάθεια συζήτησης και επίλυσης ζητημάτων που απασχολούν το Δήμο Σερβίων.

Ο κ. Παπαθανασίου και η κ. Σταμκοπούλου συζήτησαν με τον Δήμαρχο Σερβίων για τις θέσεις τους, σχετικά με τον ρόλο των Κοινοτήτων και τα ζητήματα, που αντιμετωπίζουν, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να επιτευχθεί αποδοτική και χρήσιμη για τους κατοίκους των χωριών η συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή.

Από την πλευρά του ο κ. Ελευθερίου τόνισε πως αποτελεί βασική προτεραιότητα και στρατηγικό στόχο της Δημοτικής Αρχής να κρατήσει ζωντανά τα χωριά, για την επίτευξη του οποίου είναι κομβικής σημασίας η συμβολή των τοπικών συμβουλίων.

Τέλος, και οι δύο πλευρές εξέφρασαν τη δέσμευσή τους για στενότερη συνεργασία και ενεργή ανταλλαγή ιδεών προκειμένου να επιτύχουν τους κοινούς στόχους τους για την Τ.Κ. Τριγωνικού.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα