Συνάντηση Ελευθερίου με στελέχη της ΑΝΚΟ

Share

Συνάντηση με στελέχη της Αναπτυξιακής Κοζάνης (ΑΝΚΟ) είχε σήμερα ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου. Στόχος αυτής της ήταν η συνολική αποτύπωση και αξιολόγηση της πορείας των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς και τον προσδιορισμό νέων αναπτυξιακών παρεμβάσεων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε λεπτομερής ανασκόπηση των τρεχόντων έργων υποδομής και ανάπτυξης, με έμφαση στην ενίσχυση της ελκυστικότητας του δήμου.

Ο κ. Ελευθερίου, τόνισε τη σημασία της συνεργασίας με την ΑΝΚΟ και άλλους αναπτυξιακούς φορείς για την επίτευξη των στόχων του δήμου. Επιπλέον, υπογράμμισε την ανάγκη για τη συνεχή αξιολόγηση και προσαρμογή των στρατηγικών ανάπτυξης, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προκλήσεις της τοπικής κοινωνίας.

Η σύσκεψη έκλεισε με την απόφαση για τη δημιουργία ενός χρονοδιαγράμματος δράσεων και την εντατικοποίηση των προσπαθειών για την υλοποίηση νέων αναπτυξιακών παρεμβάσεων που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και στη διαμόρφωση ενός βιώσιμου και αειφόρου περιβάλλοντος στο Δήμο Σερβίων.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Στρατηγικού Σχεδιασμού και Διοίκησης Καλλίνικος Χολέβας, υπηρεσιακά στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σερβίων και εκπρόσωποι της ΑΝΚΟ.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα