Συνάντηση με τον Διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ Κοζάνης είχε ο Χρήστος Ελευθερίου

Share

Συνάντηση με τον Διευθυντή του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) Περιοχής Κοζάνης, Δημήτρη Λιάνα, είχαν την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024 στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου και η Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Έφη Παπαδόπουλου.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η υλοποίηση της πολιτικής της διοίκησης του ΔΕΔΔΗΕ για βελτίωση κι εφαρμογή νέας διαχείρισης κρίσεως από ακραία καιρικά φαινόμενα που σχετίζονται με τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Λιάνα για την άριστη συνεργασία που έχουν προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και δεσμεύτηκαν από κοινού τη βελτίωση και την αναβάθμιση του δικτύου παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα